Ruse Car BMW Service

BMW Сервиз

Довери се на професионалистите
виж още
Original BMW parts

Резервни части

Пълната гама резервни части
виж още
Ruse Car BMW Accessories

BMW Аксесоари

Всичко за вашия автомобил
виж още
All news about BMW

Новини

Всичко за вашия автомобил
виж още

Оборудване с аксесоари BMW и актуализация на софтуера

Направете вашето BMW дори още по-ваше.

Защо не оптимизирате вашето BMW в съответствие с вашите желания? Оборудването с аксесоари BMW е лесно и може да бъде направено във всеки един момент. Например, какво ще кажете за актуализация на BMW софтуера, която да оптимизира Bluetooth връзката с вашия мобилен телефон? Или BMW актуализация на навигационните данни, съдържаща най-новите карти и информация за улиците?
Каквото и да изберете, специалистите на вашия BMW Сервиз са насреща, за да ви предложат компетентен съвет и да ви помогнат да откриете най-доброто решение от богатата гама аксесоари BMW.
Освен това, те могат да ви препоръчат и най-подходящите BMW актуализации, позволяващи ви да се възползвате от най-новите технологии.

 

Преоборудване с аксесоари BMW

Придайте индивидуалност на вашето BMW.

Вашето BMW сбъдва вашите мечти и ви носи истинска радост от шофирането. Но защо да спрете до тук? Персонализирайте вашето BMW с помощта на оригинални аксесоари BMW, които ще го пригодят перфектно към нуждите на вашето семейство, кариера и свободно време.

Специалистите на вашия BMW Сервиз са насреща, за да ви помогнат да откриете най-доброто решение. От BMW навигационни системи или BMW iPod адаптер, до BMW аеродинамичен пакет или BMW лост за теглене, оригиналните аксесоари BMW ще ви позволят да се възползвате от най-новите технологии и да следвате развитието им.

Но специалистите на BMW Сервиз са на ваше разположение не само за съвет. Освен това, те са преминали специално обучение за монтажа на аксесоари BMW и интегрирането им със сложната електроника на вашето BMW.

 

Актуализация на софтуера

Радостта от шофирането никога не остарява.

Актуализацията на софтуера оптимизира и подобрява функциите на електронните системи на вашето BMW, например чрез инсталирането на нова версия на софтуера за управление на двигателя.

Дайте възможност на вашето BMW да еволюира, за да отговори на потребностите ви, например чрез актуализация на Bluetooth софтуера. А с актуализациите за климатичната система може да си донесете дори още повече радост от шофирането и ненадминат комфорт.

Разбира се, вашият BMW Сервиз може да ви предложи и редовни актуализации вашата навигационната система - така че вашите дигитални пътни карти да са винаги точни.Актуализация на софтуера може да ви предложи всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-прекия път до вашата дестинация.

 

Новини