Ruse Car BMW Service

BMW Сервиз

Довери се на професионалистите
виж още
Original BMW parts

Резервни части

Пълната гама резервни части
виж още
Ruse Car BMW Accessories

BMW Аксесоари

Всичко за вашия автомобил
виж още
All news about BMW

Новини

Всичко за вашия автомобил
виж още

Ремонт на каросерията и възстановяване на боята

Оригинални части BMW и боя BMW ColorSystem

BMW държи вашия автомобил да запази своята стойност, независимо от това какво би могло да се случи с него.

Ремонтите по каросерията и боята се извършват в съответствие с високите стандарти на BMW от квалифицираните специалисти на BMW Сервиз. Техниците на BMW използват задълбочените си познания и богат опит, както и най-новите технологии. Независимо колко сериозна е повредата, вашето BMW може да възстанови своята ненадмината мощност, безопасност и комфорт с помощта на оригиналните BMW ремонти

 

Ремонти на каросерията

Активна грижа за вашата пасивна безопасност

Всички ремонти на каросерията се извършват в съответствие със стриктните стандарти за качество на BMW от високо квалифицираните експерти на оторизираните BMW Сервизи.

Ако бъде повредено, вашето BMW изисква прецизна комбинация от иновативна технология и експертни умения, за да бъде възстановена отличната му форма. След посещението в BMW Сервиз вашето BMW отново ще се върне към същността си и гарантирано ще отговаря на всички изисквания за безопасност.

С помощта на най-новите технологии и техники - и разбира се оригинални части BMW - прецизният ремонт на каросерията ще възстанови първоначалното високо ниво на комфорт, безопасност и поведение на пътя.

 

Възстановяване на боята

Екологично чиста боя одобрена от BMW.

Възстановяването на лаковото покритие се извършва от експерти на BMW Сервиз, използвайки задълбочените познания на BMW в областта на технологиите за нанасяне на бои. BMW Сервиз бързо ще освежи износената или повредената боя на вашето BMW и то ще си възвърне първоначалния блясък.

Възстановяването на лаковото покритие се извършва от оторизиран BMW Сервиз, използвайки боя на водна основа одобрена от BMW , което свежда до минимум отделянето на органични разтворители. Тази иновативна система гарантира пълно съответствие с боята на вашия автомобил и впечатляващо гладко лаково покритие на всички повърхности. Ето защо всички гаранционни дейности в рамките на BMW възстановяване на лаковото покритие използват тази система.

Новини