Ruse Car BMW Service

BMW Сервиз

Довери се на професионалистите
виж още
Original BMW parts

Резервни части

Пълната гама резервни части
виж още
Ruse Car BMW Accessories

BMW Аксесоари

Всичко за вашия автомобил
виж още
All news about BMW

Новини

Всичко за вашия автомобил
виж още

Грижа и козметични ремонти

Дребни ремонти с огромен ефект.

С BMW грижа и козметични ремонти вашият BMW Сервиз безпроблемно отстранява дребните повреди и удари на ежедневието.

Козметичните ремонти се извършват бързо и прецизно, и отговарят на високите стандарти за качество, които очаквате от BMW. Нашите опитни техници отстраняват следите от удари, драскотини или пукнатини и връща вашата боя, тапицерия, предно стъкло или броня в първоначалното им отлично състояние.

С BMW бързи ремонти, вашето BMW бързо ще възвърне своя перфектен външен вид. Това гарантира, че ще запазите характерните за BMW стойност, безопасност и радост от шофирането. Освен това, богатата гама оригинални BMW продукти за почистване и грижа, които предлагаме ще ви помогнат да запазите изящния аеродинамичен блясък на вашето BMW.

Доверете се на BMW грижа и козметични ремонти, за да се уверите, че вашето BMW може да изглежда отново като ново.

 

Ремонт на драскотини

Заличава всяка следа от драскотини от боята на вашето BMW.

BMW ремонт на драскотини се извършва от BMW Сервиз и предлага отстраняване на локализирани повреди по боята в съответствие с доказаните стандарти за качество на BMW.

Щетите по боята могат да са резултат от вандализъм или произшествия на пътя, като например повреди, причинени от камъчета. Повредите по лаковото покритие винаги развалят иначе перфектния външен вид на вашето BMW.

Използвайки екологично чистата продукти одобрени от BMW и с помощта на специална обработка, както и частично боядисване, дребните или по-големите драскотини могат да бъдат отстранени бързо и прецизно. Резултатът е перфектен - ремонтираната зона остава незабележима, а визията на автомобил си възвръща предишния блясък.

BMW ремонт на драскотини е особено подходящо решение за премахване на отчупвания и драскотини с диаметър до 25 мм и дължина до 100 мм в краищата и ъглите на автомобила.

 

BMW ремонт на удари

Заличава всяка следа от удари и повреди.

BMW ремонт на удари ще върне доверието ви в BMW.

Повреди от градушка, инциденти на паркинга или вандализъм могат да нанесат щети на вашия автомобил. С BMW ремонт на удари, повредите по каросерията могат да бъдат отстранени с минимални разходи без да се налага пребоядисване.

С помощта на иновативни методи, вашият BMW Сервиз може лесно и изгодно да отстрани вдлъбнатините и следите от удари.

Запазете визията и стойността на вашия автомобил - BMW ремонт на удари ще възстанови оригиналното високо качество на вашето BMW.

BMW ремонт на удари е особено подходящо решение за отстраняване на следи от удари, вдлъбнатини и изкривявания до 60 мм, в рамките, на които не е одраскана оригиналната боя.

 

Възстановяване и ремонт на интериора

Освежете вашия вътрешен свят.

BMW възстановяване и ремонт на интериора предлага бърз и лесен начин да освежите вътрешността на автомобила. Срещу учудващо ниска цена, BMW ремонт на интериора бързо и професионално елиминира повредите от тапицерията и арматурното табло. Щетите по седалките от цигари или остри предмети ще бъдат заличени и вашето BMW ще се върне към отличното си първоначално състояние.

Независимо дали става въпрос за ремонт на кожени седалки или отстраняване на повреди от пластмасови елементи, не позволявайте моментната небрежност да доведе до трайни повреди и загрозяване. BMW възстановяване и ремонт на интериора освежава вътрешната красота на вашето BMW.

BMW възстановяване и ремонт на интериора е особено подходящо решение за елиминиране на:

- Драскотини и износвания
- Избледнявания и петна
- Дупки с диаметър до 15 мм
- Разкъсвания с дължина до 40 мм

 

Ремонт на стъкла и предно стъкло

Бързо и изгодно отстраняване на повреди от стъклата.

Повредите по предното стъкло са често явление. Те са не просто дразнещи, но при определени обстоятелства и опасни. Един малък удар от камъче може бързо да се превърне в пукнатина, която налага подмяната на цялото предно стъкло. В много случаи, услугата BMW ремонт на стъкла може да ви спести скъпата подмяна.
Квалифицираните експерти на BMW Сервиз преглеждат внимателно всяка повредена зона и ако това е възможно, елиминират щетите бързо и надеждно, както може да се очаква от BMW Ремонт на стъкла.
Ако повредата не може да бъде отстранена, ще бъде монтирано ново оригинално предно стъкло BMW. Модерната технология и специално разработените материали гарантират оптимални резултати и максимална безопасност. Това означава, че не само си осигурявате ясна видимост, но спестявате време и пари.

Ако разполагате със застраховка "Каско", ремонтът ще бъде извършен безплатно от вашия BMW Сервиз и в общия случай разходите ще бъдат покрити от вашата полица.

 

 

Новини