Ruse Car BMW Service

BMW Сервиз

Довери се на професионалистите
виж още
Original BMW parts

Резервни части

Пълната гама резервни части
виж още
Ruse Car BMW Accessories

BMW Аксесоари

Всичко за вашия автомобил
виж още
All news about BMW

Новини

Всичко за вашия автомобил
виж още

Преглед – професионален, надежден и изгоден

Време ли е за преглед? Благодарение на преглед или проверка от BMW Сервиз винаги може да сте сигурни, че ще получите професионално цялостно обслужване.

Никой не познава вашия автомобил по-добре от опитните специалисти на BMW Сервиз. Независимо дали е време за преглед или сервизно обслужване , ние гарантираме безопасността на вашия автомобил.

Богатият опит и иновативните технологии помагат на BMW Сервиз да осигури отличното състояние на вашето BMW. За да може да се насладите на радостта от шофирането във всеки един момент.


Сервизно обслужване

Поставя стандарти по отношение на сервизното обслужване.

Редовното сервизно обслужване в нашите оторизирани сервизи , гарантира оптимална безопасност и комфорт при шофиране - ключовите фактори да се насладите на вашето BMW.

С помощта на нашата модерна бордова система за Обслужване в зависимост от условията на експлоатация (CBS*) вашето BMW ще ви уведоми кога се налага да посетите сервиза за подмяна на износващите се части и консумативи.

Сензори във вашето BMW постоянно следят състоянието на отделните износващи се части и течностите. Датата на следващото сервизно обслужване се показва автоматично на информационния дисплей на арматурното табло.


Преглед на автомобила

Професионално, бързо и точно.

Сезонният преглед на автомобила е единственият начин да сте сигурни, че вашето BMW наистина е в отлично състояние.

Предлага се широка гама прегледи , гарантиращи, че вашият автомобил е подготвен във всяка ситуация, например:
- преглед преди почивката
- летен преглед
- зимен преглед
- сезонен преглед
- проверка на светлините
- проверка на климатичната система
- проверка на системите за безопасност

Специалистите на BMW Сервиз с удоволствие ще ви предложат съвет относно най-подходящия преглед за вашия автомобил.


Услуги за джанти и гуми

Надеждност във всяко отношение.

BMW услугите за джанти и гуми гарантират, че вашите гуми, джанти и шаси винаги са перфектно регулирани. Специалистите на BMW Сервиз препоръчват единствено гумите, които са най-подходящи за вашия автомобил и обозначени със специален символ, показващ, че отговарят на високите стандарти за качество на BMW.

Разбира се, гамата BMW услуги за джанти и гуми включва професионалната смяна на колела, както и тяхното тестване, обслужване, и съхранение. Независимо дали търсите резервна гума BMW, нови комплекти колела или просто съвет, ще останете очаровани от нашите първокласни продукти и компетентни консултации.

Новини